Ga naar de inhoud

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

GRAFISCH ONTWERP EN
BRANDING

Bent u een startende ondernemer of zzp-er? Of het nu gaat om een klassiek, stijlvol of juist modern logo, wij zorgen voor een aansprekende identiteit van uw eigen bedrijf!

Zoekt u als gevestigde onderneming juist een herontwerp van uw bestaande logo en/of huisstijl? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Samen zorgen wij voor de juiste uitstraling van uw onderneming, of het juiste design voor uw unieke ontwerp.

onze WERKWIJZE

Bij Ontwerpstudio34 houden we van snelle actie. Bij interesse kunt u eenvoudig aangeven wat uw wensen zijn, vervolgens laten wij 100% vrijblijvende ontwerpen zien. Dit doen wij in een paar, simpele stappen:

Aanvraag

Vul uw gegevens in via ons contactformulier onder de knop 'Aanvragen' en maak uw wensen kenbaar. Binnen 1 a 2 werkdagen ontvangt u een uniek, eerste ontwerp in uw mailbox.

Feedback

Na het toesturen van de concepten ontvangen wij uiteraard graag zoveel mogelijk feedback. Als u ervan overtuigd bent om met ons samen te willen werken gaan wij definitief aan de slag!

Afronding

Heeft u een definitieve keuze kunnen maken en is ons ontwerp 100% naar wens? Dan gaan wij de opdracht afronden en versturen uw factuur. Na betaling ontvangt u van ons alle bestelde bestanden.

BROCHURE OF BANNER BESTELLEN?

PRODUCTEN

Wij verzorgen allerlei producten op het gebied van grafisch ontwerp. Van flyers tot presentatiemappen en van roll-up banners tot stickers.

Contact ons om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij maken geheel vrijblijvend een offerte.